Fit mom, happy son

Zapečené zelí

Ženy se často obávají, že ze silového tréninku, zvedání činek budou příliš osvalené. Budou vypadat jako muži. 

Tak si říkám, že kdyby to tak bylo, už bych musela mít ruce jako kulturistka. Z nošení toho našeho „drobečka“ (Mikyho), který zásadně nechodí mnou určeným směrem a v kočárku přece nebude. Takže ho nosím, až mě z toho kolikrát pálí ruce. A musím říct, že zatím kulturistické ruce nemám 🤣 

Asi bych vypadala spíš jako „tílkař“, než kulturista. Kdybyste náhodou nevěděli, kdo to je… Jsou to kluci, kteří posilují primárně ruce a na nohy nějak zapomínají, nohy přece nejsou až tolik vidět. Jen v létě vypadají trochu komicky s těmi „pazourami“ v tílku a „špejlemi“ (nohy) v kraťasech 🤣 (ani já tak štíhlé nohy nemám, škoda :-)).

A teď už přejdu k receptu, to tě bude možná zajímat víc – jednoduchý, výborný… to zní slibně

ZAPEČENÉ ZELÍ

INGREDIENCE

1/4 hlávky bílého zelí

Ghí

Šunka

1/2 Lučiny

40 g strouhaného sýra (např. Parenica)

 

POSTUP

 

1. Na ghí orestujeme nakrájené zelí a šunku.

 

2. Přidáme Lučinu, která se ve směsi pěkně rozpustí. 


3. Necháme mírně vychladnout a vmícháme nastrouhaný sýr.


4. Zapečeme v troubě.

Potřebuješ pomoc a podporu na cestě změny životního stylu a stravování? Žádné nesmyslné diety nebo speciální potraviny, po kterých „zaručeně zhubneš“. Stačí základní potraviny, bez těch „spešl“ se obejdeš. Pokud se ti tenhle způsob změny líbí, jsem tu pro tebe…

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *